Sjøfartsbygningen fra 1915 har gjennomgått en omfattende fornyelse der det moderne kombineres med det historiske.

Krohnark har vært ansvarlig interiørarkitekt for innvendig rehabilitering. I samarbeid med Signex er lokalene nå modernisert, samtidig som byggets historie er ivaretatt. 

Sjøfartsbygningen var i sin tid en av Norges mest moderne. Detaljer, som det karakteristiske takspiret, er gjenskapt i polert messing og brukt som visuelt dekorelement. Uthengskiltet i lakkert aluminium og laminert valnøtt understreker byggets historikk.

Mediebyråene i huset har fått ulike folieløsninger som skaper unik identitet.

Mediacom ønsket et foliekonsept med skjerming av møterom, fellesarealer og inngangsparti. Dette er løst via et grafisk mønster med inspirasjon fra profilelementer og interiørfarger. I kombinasjon med urbane bilder og forløpninger, gir resultatet et moderne uttrykk i kontrast til den klassiske bygningen.

Mindshares løsning reflekterer det kreative og lekne. Behovet for diskresjon ble løst på ulike nivåer ved å designe et triangulært rutenett i positiv og negativ form, med og uten forløpning. Geometriske former kombinert med naturbilder i profilfarger skaper likevel et kreativt og stramt uttrykk. 

Etter en omfattende rehabilitering, kan leietakerne nå ta i bruk tidsriktige lokaler med sterk identitet i et historisk miljø.